Kartonska ambalaža

Ambalaža od valovite lepenke obuhvata izradu kutija u svim debljinama i kvalitetima kartona (mikrival, sitan i krupan val, petoslojna) i to u ameriken varijanti (klasične kutije) i u štancanoj varijanti (složive kutije, kutije za automatske pakerice itd.).Sve kutije mogu biti sa štampom u više boja.

Plastična ambalaža

Izbor odgovarajuće ambalaže značajno utiče na nekoliko oblasti poslovanja kompanije; vreme pakovanja, troškove skladištenja, logističke troškove, kvotu reklamacije i na kraju, ali ne manje važno, plasiranje vaših proizvoda. Pametna plastična ambalaža je ekološki prihvatljiva, 100% reciklažna i nudi širok spektar različitih pakovanja, posebno pogodnih za zaštitu osetljivih površina od mehaničkih oštećenja tokom faze proizvodnje ili tokom transporta proizvoda. Pakovanje je lagano, elastično i olakšava upotrebu.

Pene

Izbor odgovarajuće ambalaže značajno utiče na nekoliko oblasti poslovanja kompanije; vreme pakovanja, troškove skladištenja, logističke troškove, kvotu reklamacije i na kraju, ali ne manje važno, plasiranje vaših proizvoda.
Pene se mogu obrađivati po vašoj želji, ali se mogu koristiti u kobinacija sa drugim materijalima.
Pametna polietilenska ambalaža je ekološki prihvatljiva, 100% reciklažna i nudi širok spektar različitih pakovanja, posebno pogodnih za zaštitu osetljivih površina od mehaničkih oštećenja tokom faze proizvodnje ili tokom transporta proizvoda. Pakovanje je lagano, elastično i olakšava upotrebu.
U našu ambalažu se mogu ugraditi razne zaštitne pene (od 18-140kg / m³) kako bi se dodatno zaštitio vaš proizvod.
Karakteristike:
• ESD pena za zaštitu električnih komponenti
• lagana pena za zaštitu lakših proizvoda
• teška pena za zaštitu težih predmeta
• kombinacije termički vezanih pena
• samoljepljive pjene
• Kspe-pene za zaštitu proizvoda osjetljivih na abraziju

Razvoj ambalaže

U saradnji sa klijentima iz raznih grana, u poslednjih nekoliko godina imali smo priliku da razvijemo ambalažu za razne vrlo zahtevne proizvode, gde smo pratili principe smanjivanja materijala i vremenskih troškova pakovanja.
Naše razvojno istraživačko odeljenje sledi ciljevima kao što su kreativnost u izradi ambalaže - upotreba različitih materijala i ekološke orjentacije proizvoda.
Značaj pakovanja:
- zaštita proizvoda u transportu
- smanjenje troškova reklamacija
- zaštita između proizvodnih faza
- smanjenje troškova tehnološkog otpada